Hailer keskustelut - perusteet

Opi Hailer keskustelujen ominaisuudet ja tee tiimityöstä tehokkaampaa.

Hailer keskustelut yhdistää tuttuja elementtejä pikaviestin sovelluksista. Uniikin siitä tekee se, että Hailer keskustelut yhdistävät työn- ja resurssien hallinnan saumattomasti. Keskustelet aina oikeassa asiayhteydessä. Keskustelukanava pitää huolen aktiviteetin dokumenteista, viesteistä, jaetuista linkeistä ja niin edelleen.

Hailer keskustelut helpottavat työn koordinointia ja pitävät tiimisi ajantasalla. Kaikki keskustelussa mukana olevat näkevät koko keskusteluhistorian, liitteet sekä linkit.

Hailer termejä: Aktiviteetit muodostavat olennaisen osan Haileria. Aktiviteetti voi olla esimerkiksi tiketti, myyntiprojekti, tehtävä tai toimitus. Aktiviteetit noudattavat, niille määriteltyä työnkulkua ja keräävät eri tyyppistä tietoa. Työnkulut ovat räätälöitävissä olevia kokonaisuuksia, joihin voit mallintaa esimerkiksi myyntiputken, tapaturmaraporttien käsittelyprosessin, tai tiketöintijärjestelmän. Näitä moduuleja voit linkittää keskenään ja näin luoda riippuvuuksia moduulien välille. Esimerkiksi myyntiprojektiin voit liittää tehtävienhallintaa.

Keskustelutyypit

• Aktiviteettikeskustelu - kanava luodaan automaattisesti, jos se on määritelty työnkulun tai tietokannan asetuksissa. Aktiviteettikeskustelut pitävät kommunikaation oikeassa kontekstissa ja tehostavat yhteistyötä - kaikki tieto esimerkiksi projektista kerääntyy yhteen paikkaan.
  • Ryhmäkeskustelu - on keskustelukanava ryhmälle käyttäjiä. Ryhmäkeskusteluihin ei ole liittetty aktiviteettia, eikä se ole työtila kohtainen. Eli voit hyödyntää sitä jos kontakteillasi ei ole yhteistä työtilaa.
  • Privaattikeskustelu - kahden käyttäjän välinen privaattikeskustelu. Luo uusi keskustelu > Keskustelunäkymän vihreästä ikonista.

Vinkkejä

poistu keskustelustaPoistu keskustelusta > klikkaa "Poistu keskustelusta" painiketta oikeassa ylänurkassa. Voit aina liittyä keskusteluun takaisin, jos panostasi tarvitaan.

merkitse tähdelläMerkitse tärkeät keskustelut tai viestit tähdellä. Löydät ne helposti "Tähdellä merkityt" filtterin avulla.

Hae keskusteluista

Keskusteluhaku listaa kaikki hakuun täsmäävät aktiviteetit, kontaktit ja viestit.

hailer keskusteluhaku

Hae viestejä

Voit hakea viestejä kanavasta oikean ylänurkan hakutoiminnolla. Tulokset listataan hakukentän alapuolelle.

Muuta ryhmäkeskustelu aktiviteetiksi

Onko ryhmäkeskusteluissasi meneillään paljon tärkeää ja haluat luoda aiheelle aktiviteetin? Avaa keskustelun tiedot oikeassa reunassa ja klikkaa ryhmäkeskustelun nimeä > valitse "Päivitä aktiviteetiksi" ja sen jälkeen oikea työnkulku > Tallenna.

Huomaa: ryhmäkeskustelut eivät ole työtilakohtaisia. Eli kun poistat käyttäjiä työtilasta, he eivät poistu ryhmäkeskusteluista.