Hailer termit tutuksi

Opi mm. mitä tarkoittavat aktiviteetti, työnkulku ja työtila

Mikä Hailer on?

Hailer on modulaarinen työn- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka yhdistää kommunikoinnin saumattomasti tiedon hallintaan. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä tehostamaan yhteistyötä läpi organisaatiorajojen sekä tuomaan struktuuria ja läpinäkyvyyttä toimintaan.

Haileria käytetään projektien, tapahtumien, resurssien ja erityyppisten liiketoimintaprosessien hallintaan eri toimialoilla. Modulaarisuus mahdollistaa alustan mukauttamisen, kasvattamisen ja tiedon linkittämisen juuri työtapojenne mukaisesti. Tutustu sanastoon:

Työtila/Workspace

Työtila on yleensä yhden organisaation tila, jossa hallinnoidaan toimintaan liittyviä työnkulkuja, tietokantoja ja käyttäjiä. Työtilaan voidaan joustavasti määrittää erilaisia tiimejä ja käyttäjärooleja. Käyttäjät voivat olla mukana useassa eri työtilassa, mutta eivät voi jakaa tietoa työtilasta toiseen. Tiedotteet, Aktiviteetit sekä Kalenteri ovat työtilakohtaisia näkymiä. Keskustelut näkymässä näet kaikki keskustelusi kaikissa työtiloista, joissa olet mukana.

Työnkulku/Workflow

Työnkulut ovat ennalta määriteltyjä prosesseja. Näet työtilasi työnkulut Aktiviteettinäkymässä, jos olet Admin voit myös luoda uusia ja muokata olemassa olevia työnkulkuja. Työnkulkuihin määritellään prosessin vaiheet sekä mitä tietoa kyseisessä työnkulussa hallinnoitavissa aktiviteeteissä kerätään. Avaa työnkulku klikkaamalla sitä aktiviteettinäkymässä. Voit työskennellä lista-, kanban-, kartta- tai kalenterinäkymissä.

Tietokanta/Dataset

Tietokannat konfiguroidaan samaan tapaan asetuksissa kuin työnkulut. Tietokannoissa on kategoriat vaiheiden sijaan ja aktiviteetteja ei voi siirtää kategoriasta toiseen.

Työtilan Adminit ja Omistajat pääsevät muokkaamaan tietokantojen ja työnkulkujen asetuksia. Tutustu englanninkieliseen ohjeeseen työnkulun asetuksista. >

työnkulut ja tietokannat

Aktiviteetit/Activities

Aktiviteetit muodostavat Hailerin keskeisimmän osan. Työstäsi ja työtila-asetuksistasi riippuen aktiviteetit voivat olla esimerkiksi myyntitapauksia, projekteja, tehtäviä, tapahtumia tai varauksia, jotka liikkuvat vaiheesta toiseen työnkuluissa, tai staattisempia tietoja, kuten yhteystietoja, resursseja, tuotteita tai komponentteja tietokannoissa. Aktiviteetit sisältävät erityyppisiä tietokenttiä, ja ne voidaan linkittää muihin aktiviteetteihin. Tietokentät ja linkit määritellään työnkulun asetuksissa.

Aktiviteettikortti - näyttää kaikki aktiviteetin tiedot, linkit, tiedostot ja linkitetyt aktiviteetit.

aktiviteettikortti hailerissa

Aktiviteettikeskustelu mahdollistaa tehokkaan yhteistyön ja kommunikoinnin tiimin kesken. Viesti, jaa tiedostoja tai linkkejä. Hailer pitää tiedon oikeassa kontekstissä. Lue lisää >

Bird's eye näkymä

Bird's eye näkymästä löydät dokumentaation ja tietomallin työtilastasi. Näet miten eri moduulist ovat linkittyneet, löydät dokumentit funktiokentistä, sekä työnkulkujen ja tietokantojen rakenteesta. Bird's eye näkymään on pääsy työtilan admineilla ja omistajilla.

Hailer Apps

Hailer Apps tarjoaa mahdollisuuden rakentaa mukautettuja käyttöliittymänäkymiä sekä erilaisia raportteja Hailer datasta. Raportit rakennetaan SQL kyselyillä. Kysy lisää: info@hailer.com

Hailer apps & raportit