Profiiliasetukset

Miten muutat Hailer-profiilisi asetuksia, kuten profiilikuvaa, käyttöliittymän kieltä sekä ilmoituksia

Hallinnoi profiilin asetuksia navigointipaneelin alareunassa olevasta käyttäjäkuvakkeesta.

Täältä löydät kirjautumistietosi ja pääset muokkaamaan niitä.

Kieliasetukset

Vaihda käyttöliittymän kieli profiiliasetusten ensimmäisellä välilehdellä. Ensiksi, valitse kieli plus painikkeesta. Raahaa vielä valitsemasi kieli listan ensimmäiseksi, niin että kielen alla lukee primary / ensisijainen

profiilin kieliasetukset

Profiilikuva

Siirry profiiliasetusten Kuvat-välilehdelle ja lataa kuva laitteestasi. Jos sinulla on useita kuvia, voit valita profiilikuvan napsauttamalla pientä sydänkuvaketta.

Sähköposti-ilmoitusten hallinta

Jos et ole Hailerin suurkäyttäjä ja haluat saada ilmoituksia sähköpostiisi, voit kytkeä ilmoitukset päälle ja pois päältä Ilmoitukset-välilehdellä.

Hallitse oletustyötilaa ja poistu työtilasta.

Käyttäjä voi olla osa lukuisia Hailer-työtiloja. Voit asettaa oletustyötilan napsauttamalla tähti-kuvaketta Työtilat-välilehdellä.

Poistu työtilasta punaisesta nuolikuvakkeesta. Jos haluat poistaa Hailer-tilisi, poista kaikki käyttäjät ja poistu työtilasta. Kaikki työtilat ilman käyttäjiä poistetaan 120 päivän kuluttua.

Huom:

Käyttäjä voi olla osa useita eri Hailer-työtiloja. Käyttäjän tietokentät ovat työtilakohtaisia, ja ne näkyvät vain siinä työtilassa, jossa käyttäjä on luotu.

Poista käyttäjä

Avaa profiiliasetukset ja valitse poista käyttäjä / delete user asetusten ensimmäisellä välilehdellä.

poista hailer profiili