Miten aloitan Hailerin käytön?

Ohjeet vaihe vaiheelta Hailerin käytön aloittamiseen 🧐

Hailer on modulaarinen työn- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka yhdistää kommunikoinnin saumattomasti tiedon hallintaan. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä tehostamaan yhteistyötä läpi organisaatiorajojen sekä tuomaan struktuuria ja läpinäkyvyyttä toimintaan.

Haileria käytetään projektien, tapahtumien, resurssien ja erityyppisten liiketoimintaprosessien hallintaan eri toimialoilla. Modulaarisuus mahdollistaa alustan mukauttamisen, kasvattamisen ja tiedon linkittämisen juuri työtapojenne mukaisesti.

1. Tutustu termistöön

Mitä kaikki Hailer-termit tarkoittavat? Aktiviitetti, työnkulku ja Bird's Eye näkymä. Tutustu Hailer termistoon tässä artikkelissa >

2. Profiiliasetukset

Aseta oma profiilikuva ja hallinnoin tilisi käyttäjätietoja sekä vaihda käyttöliittymän kieltä. Tutustu tarkempiin ohjeisiin >

3. Lataa mobiilisovellus

Jos olet aloittanut Hailerin käytön tietokoneella, lataa mobiilisovellus App Storesta tai Play kaupasta. Tieto ja keskustelut kulkevat kätevästi mukanasi.

4. Navigointivinkit

Miten navigoit Hailerissa ja mistä löydät kaiken tarvittavan? Lue artikkeli: https://help.hailer.com/how-to-navigate-in-hailer

5. Muokkaa ja luo aktiviteetteja

Voit luoda uusia aktiviteetteja useasta erinäkymästä. Voit lisätä uusia Keskustelu-, Aktiviteetti- tai Kalenteri-näkymissä. Pääset samoista paikoista myös porautumaan aktiiviteettien tietoihin, sekä muokkaamaan näitä. Tutustu ohjeisiin:

https://help.hailer.com/add-activities

6. Hailer discussions

Mihin tarkoituksiin käytät eri keskustelutyyppejä ja miten etsit keskusteluista sekä viesteistä tietoa.  Lue ohjeet >

7. Hailerin hakutoiminnot; käyttäjät, aktiviteetit ja viestit

Miten löydät tietoa Hailerista tehokkaasti? Lue artikkelista vinkit nopeaan tiedon löytämiseen.

How to search activities, messages, etc.?